HIT CRTIĆI SRIJEDOM; Ringe ringe raja -sink., animirano
Početno vrijeme:
24. kolovoza 2022. 18:00
Vrijeme završetka:
24. kolovoza 2022. 20:00
Ponavljanje događaja:
Jednokratni događaj
Važnost:
Normalni prioritet
Opis:

RINGE, RINGE RAJA

IZVORNO IME: Duck Duck Goose

REDATELJ: Christopher Jenkins  |  ŽANR: animirani

ULOGE: Boris Barberić, Daniel Dizdar, Mirela Videk

TRAJANJE FILMA: 91 min  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD, Kina  | 

PRIKAZIVANJE: srijeda, 24. 8. 2022. u 18:00 sati

CIJENA ULAZNICE: 20 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.

Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.

 

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=-uZrtzgThZ8