NEVJEROJATNI MAKSIM
Početno vrijeme:
9. lipnja 2023. 18:00
Vrijeme završetka:
9. lipnja 2023. 19:30
Ponavljanje događaja:
Jednokratni događaj
Važnost:
Normalni prioritet
Opis:

Enter event descriptio

NAZIV FILMA: NEVJEROJATNI MAKSIM

IZVORNO IME: The Amazing Maurice                          

REDATELJ: Toby Genkel |  ŽANR: animirani sinkronizirani film  |

GODINA: 2022  |  DRŽAVA: DEU, GBR

TRAJANJE FILMA: 93 min               

DOBNA PREPORUKA:  svi uzrasti

DATUM PRIKAZIVANJA: 9.6. i 11.6.2023. u 18h

CIJENA ULAZNICE: 3,5 € (26,37 KN)

*FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 7,53450 KN

Trailer:  https://youtu.be/EqwQlCXgUpY

 

 

SADRŽAJ FILMA:

Maksim je ulični mačak koji osmisli prijevaru za zarađivanje novca sprijateljivši se sa skupinom samoukih štakora koji govore. Kad Maksim i glodavci sretnu knjiškog moljca po imenu Malicia, njihova mala prevara ubrzo propadne.

 

Maksim govori ljudima u gradu da imaju pošast štakora koji teroriziraju građane i uvjeri ih da plate Keithu da ih odvede izvan grada gdje se otkriva da su štakori razumni i pismeni i surađuju s Keithom i Maksimom na prevari više gradova.

 

Zatim kreću na put u gradić Bad Blintz koji pati od nedostatka hrane i gdje hvatači štakora nisu uspjeli pronaći razlog nestanka hrane. Pokušavajući se infiltrirati u tunele ispod grada, štakori primjećuju da tamo nema lokalnih štakora unatoč njihovim tragovima. Pronalaze zamku koja hvata štakore žive. Darktan, njihov vođa, zarobljen je unutra. U međuvremenu, Maksim je ušao u gradonačelnikovu kuću i kada ga Keith pokuša pronaći, susreću gradonačelnikovu kćer Maliciju koja brzo zaključuje, nakon što je vidjela štakora Sardinesa koji pleše step, da oni stoje iza nedavne pošasti štakora u obližnjim gradovima i prijavljuje se u vojsku pomoći im da otkriju razloge za nestašicu hrane u gradu.

______________________________________________________