KULTURA U POU KT

10.2.2023.

FAŠNIK U KUTINI 2023

FAŠNIK U KUTINI 2023.

Turistička zajednica grada Kutine i Pučko otvoreno učilište Kutina pozivaju Vas na sudjelovanje u programu manifestacije ''Fašnik u Kutini'', koja će se održati u subotu 18. veljače 2023. godine.

Fašnička povorka ove će godine biti vrlo zanimljiva djeci, stoga kao organizatori pozivamo svu djecu grada Kutine i Vas da budete dio te vesele povorke i pokladnog veselja. Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca), ugostiteljske ponude (krafne, hot dog, kuhani čaj i kuhano vino), šarenog uređenja glavnog gradskog trga, glazbenog programa i plesa. U poslijepodnevnim satima program će se nastaviti u Društvenom domu u Kutinskom selu (Radićeva ulica) uz dječju matineju, te završnu zabavu uz glazbeni program.

Ovim putem obavještavamo vas da grupe planiraju dolazak do 11:00 sati na prostoru Trga dr. Franje Tuđmana u Kutini. Na mjestu okupljanja dijelit će se krafne i čaj za maskirane sudionike. Povorku ćemo početi formirati u 11:30 sati.
Povorka kreće u 12:00 sati te će prolaziti gradskim ulicama, od Trga dr. Franje Tuđmana krenut ćemo Školskom ulicom prema Vili kutinskoj i Galeriji Muzeja Moslavine te ćemo se vratiti na Trg dr. Franje Tuđmana nakon čega slijedi tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici, podjela zahvalnica i nagrada za najbolju skupnu i pojedinačnu masku. Nakon predstavljanja slijedi glazbeni program i ples.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem tel. 044 681 004 ili e-mail adrese: info@turizam-kutina.hr. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 7. veljače 2023. na navedenu e-mail adresu.
Prijavnicu možete preuzeti ovdje: https://www.turizam-kutina.hr/LinkClick.aspx?fileticket=7vVeIYeiHuE%3d&tabid=191&portalid=0&mid=920 .

Pripremanje, maskiranje, zabava i druženje pod maskama ima bezbrojne čari, stoga neka naši mališani ponosno budu glavni sudionici fašničkog veselja u Kutini.

Organizatori:
Turistička zajednica grada Kutine i Pučko otvoreno učilište Kutina
Pokrovitelj manifestacije: Grad Kutina
Partneri: Dječji vrtić Kutina, Komunalni servisi Kutina, ŠNK Lokomotiva, Društvo Naša Djeca Kutina, Športski centar Kutina

Dokumenti za preuzimanje