Novosti

1.3.2022.

Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto, Kazalište Knap

Za Dan žena u POU Kutina gostuje planetarno popularna komedija Antonia Amurrija.

 

https://wetransfer.com/.../6e6c6dc060e0b4816f12141.../b34133

 

Kazalište KNAP predstavlja vam 10 najopasnijih i najraširenijih tipova supruga i supruga koji na nas vrebaju na današnjem tržištu kao i gorka iskustva koja svaka normalna osoba s njima može imati.

Ovom urnebesno zabavnom i poučnom predstavom želimo širom otvoriti oči svima koji naivno i zaljubljeno srljaju u brak kao i onim zaljubljenicima koji su u tu klopku već upali.

Zato povedite svoju dragu ili dragog za ruku i provjerite na licu mjesta ne krije li se u vašem partneru ili partnerici jedno od onih devastirajućih bića čijoj eliminaciji treba neodložno pristupiti prije nego sami budemo nepovratno psihički dotučeni.

U svakom slučaju, navečer, kad jedno pored drugog sjednete u naše zamračeno gledalište neka vam kroz um prođe mudra misao naših starih: Što nas ne ubije, možda nas zbliži.

Antonio Amurri (1925 – 1992) talijanski književnik, scenarist i tekstopisac. Najpoznatiji je kao autor popularnih zabavno-glazbenih emisija na talijanskoj radio-televiziji. Također, autor je 14 knjiga od kojih su mnoge postali svjetski bestseleri. U svojim književnim djelima na satiričan način, s puno gorkog humora, ali i topline portretira rasap suvremene građanske obitelji.

Petar Atanasoski rođen je 1987.g. u Zagrebu. Dobitnik je nekoliko nagrada za najbolju mušku ulogu. Od 2016. g. član je ansambla Gradskog kazališta Žar ptica.

Iskra Jirsak televizijska je, filmska i kazališna glumica. Dobitnica je prestižnih nagrada na kazališnim i filmskim festivalima od kojih valja izdvojiti Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine.

Boris Kovačević (1960.) hrvatski je kazališni redatelj. Režirao je tridesetak kazališnih djela te velik broj radio drama, tv reklama i manifestacija. Od značajnijih režija ističu se: “Münchhausen” i “Ja, tata!” u Teatru Exit, “Mi djeca s kolodvora Zoo” i “Dr. Dolittle” u Zekaemu, “Cabaret tri praščića” u Kazalištu KNAP, “Maturanti” u Dječjem kazalištu Dubrava, “Izumitelj” u Satiričkom kazalištu Kerempuh, “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” na Sceni Vidra. Od 2009. voditelj je kazališta KNAP.

Dokumenti za preuzimanje