Novosti

5.1.2023.

Stand up komedija - Brak, dijete i povremeni seks

Pozivamo vas u subotu, 28. 1. u 20 sati u Dom kulture na HIT STAND UP KOMEDIJU "Brak, dijete i povremeni seks" bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića.

Cijena ulaznica: 

- u pretprodaja: 8€ (60,28kn)
- na dan predstave: 9€ (67,81kn)

ONLINE PRODAJA (samo određeni dio ulaznica):  

https://www.entrio.hr/.../kino-kutina-brak-dijete-i...

 

Prodaja ulaznica u POU Kutina svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Molimo da pripremite točan iznos. 
REZERVACIJA ulaznica na telefonski broj 044/682-318 - rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije do 27. 1. 2023.

Marko Dejanović o BD&PS:

Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi...
Ako ste vidjeli moj prvi solo show Prosti faktori, onda za BD&PS mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite...

O KOMIČARU: Rođen je 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također voli šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznaje tabu teme. Za njega kažu da je asocijalan, što je istina, pošto vrlo loše mingla.
 

Dođite i uživajte u večeri smijeha. 

Dokumenti za preuzimanje