Iznajmljivanje prostora

Pučko otvoreno učilište Kutina iznajmljuje svoje učionice, Kinodvoranu, Foaje, Malu dvoranu, Arcus klub te dvoranu u novoizgrađenoj zgradi na Trgu dr. Franje Tuđmana. 

Prostori Učilišta iznajmljuju se za potrebe edukacijskih programa (seminari, predavanja, radionice), godišnjih skupština, reklamnih i političkih kampanja, proslava obljetnica, scenskih programa i slično.

Kinodvorana je multifunkcionalni prostor za filmske projekcije, kazališne predstave, koncerte, predavanja, seminare, radionice i sl. Gledalište je veličine 270 m2 te ima 228 fiksnih sjedećih fotelja. Na bočnim stranama dvorane posloženo je 100 spužvi – podmetača koje mogu koristiti osobe nižeg rasta kod sjedenja u foteljama, a radi bolje vidljivosti prema pozornici.

Pozornica je veličine 90 m2. Iskoristiva površina pozornice je 8 m širina i 6 m dubina i omeđena je s zastorima bordo boje koji mogu biti i crni.

Na pozornicu se može doći na tri načina:

- ulaz straga desno preko spiralnih stepenica koje vode u prizemlje i u Malu dvoranu,

- ulaz stepenicama iz gledališta,

- ulaz straga lijevo kroz velika vrata direktno na vanjske stepenice ili na vertikalno podiznu platformu – lift.

 

Kinodvorana ima razglas, 8 kazališnih reflektora na stropu i 3 na zidu sa svake strane.

Iza pozornice nalazi se klavir koji se može pomaknuti na pozornicu.

U ponudi je i pleksiglas govornica te elektromotorno projekcijsko platno 850 x 478 cm.

Predvorje kina – Foaje nalazi se na katu prije ulaza u kinodvoranu i površine je 75m2.

Može poslužiti za domjenke, izložbe i sl.

 

Mala dvorana nalazi se u prizemlju Doma kulture (ispod kina) površine je 121 m2 i služi prvenstveno kao plesna dvorana. Opremljena je s 8 garderobnih klupa s vješalicama, ima i baletnu šipku te ogledala na jednoj strani zida. Dvorana ima pristup sanitarnom čvoru i vezu spiralnim stepenicama do pozadine pozornice velike dvorane na katu. Ulazak u Malu dvoranu je direktno s parkirališta.

Arcus klub smješten je u prizemlju zgrade Doma kulture, površine 112 m2 s dva zidana stupa u sredini. Opremljen je malom pozornicom, projektnim platnom s projektorom i 50 pomičnih stolica.

Uz Arcus klub nalazi se opremljena kuhinja. Prostor je multifunkcionalan i može poslužiti za: izložbe slika, manje koncerte, predavanja, radionice, promocije knjiga i sl.

Dvorana u novoizgrađenoj stambenoj zgradi na trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini površine je 253 m2 i za sada je opremljena samo s 50-tak običnih stolica. Iza dvorane nalaze se dvije garderobe od 9 m2 te sanitarni čvor. Na katu je galerijski prostor (31 m2). Prije ulaza u dvoranu nalazi se hol veličine 129 m2.

Za potrebe  održavanja edukacija, seminara ili predavanja, POU Kutina ima na raspolaganju 4 učionice za najam.

3 učionice se nalaze na katu Upravne zgrade, veličine su po 30m2, sa oko 15 sjedećih mjesta, opremljene s laptopom, projektorom i bijelom pločom (u jednoj učionici se nalazi i pametna ploča), dobro su osvijetljene i ugodne za rad u njima. 4. učionica se nalazi u prizemlju zgrade kina, veličine je 26,57m2 te je opremljena laptopom, projektorom i pločom, a prednost ove učionice je zaseban ulaz s parkirališta zgrade.

Svi prostori imaju kvalitetno grijanje, a prostori u Domu kulture i hlađenje.

Pučko otvoreno učilište Kutina u ponudi ima i najam opreme:

 • iznajmljivanja segmentirane pozornice 2x1 m (max. 28 m²)
 • iznajmljivanja rasvjetne rampe
 • projektora za prezentacije unutar prostora
 • projektnog platna
 • projektora za vanjsku upotrebu
 • velikog projektnog platna (4 x 2,5 m)
 • korištenje peći za keramiku
 • iznajmljivanje malog razglasa (500W)
 • iznajmljivanja razglasa u svrhu pogreba
 • iznajmljivanja srednjeg razglasa (3kW i mala mikseta)
 • iznajmljivanja velikog razglasa za koncerte (3kW i cijela oprema)

Ukoliko ste zainteresirani za najam prostora ili opreme Pučkog otvorenog učilišta Kutina, molimo za popunjavanje obrasca i slanje na mail adresu: pou-kutina@pou-kutina.hr ili direktno u Tajništvo POU Kutina, S. Radića 3 na katu. Po zaprimanju zahtjeva i provjere raspoloživosti dostavit ćemo vam odgovor u najkraćem vremenu.